Blackien

Olen Rita Wilenius ja olen harrastanut koiria lähes koko ikäni!

Tanskandoggi on aina ollut rotuna minulle rakkain ja niitä minulla oli 20vuotta! Olen harrastanut kaikkien koirieni kanssa näyttelyitä ja kennelnimen sain vuonna 1999!

Omat Urokseni olivat FI MVA Blaublut Jackboy sekä erittäin menestynyt C.I.B, SE,EST, LV, FIN MVA,V-01, V-02, V-03 C`mon Everybody.

C`mon Everybody

Nartut FI MVA Meric´s Chaos´n Coffee V Taro sekä FI MVA,ESTJV-13 Blackien Cafe Cloudy Vanilla.

Nilla

Tanskandoggi pentue syntyi 2012 , joista menestynein on C.I.B, FI,DK,EE,LV, LT, BALT MVA, LT JMVA, LV JMVA, EE JMVA ,BALT JMVA, LVV-14, BALT-16, LVV-18 Blackien Coffea Charrieriana om. Sanna Tevaluoto.

Blackien Coffea Charrieriana  

Hain dogin kaveriksi rotua ,joka sopisi ison koiran kaveriksi ja tanskalais-ruotsalainen pihakoira miellytti eniten. Perheeseemme tuli Nami eli FI, EE,SI MVA, HeJW-13,HeW-13,PMJV-13, HeW-14,SIV-15, BALTV-15,HeW-16,PMV-17 Nybygårds Yngsta Ylva (NAMI). Hän ja hänen tyttärensä FI MVA,JV-15,TLNJW-16,HeW-17 Blackien Candy Crush Saga (SAGA) asuvat kotonani. Olen harrastanut kaikkien koirieni kanssa näyttelyitä ja menestystäkin on tullut! Pentueita minulla on ollut muutamia ja pari koiraa sijoituksessa. Tällä hetkellä omistan ja kasvatan ainoastaan pihakoiria! Dogit ovat sydämmessäni aina!:)

Pyrin kasvattajana valitsemaan tasaisen luonteen omaavat vanhemmat sekä terveys on tietenkin etusijalla. Yhdistelmät valitaan hyvin tarkoin PEVISA-ehtojen mukaisesti!

Meillä pennut kasvavat perheen keskellä ja ne sosiaalistuvat hyvin jo ennen luovutusta. Pennut luovutetaan aina eläinlääkärin tarkastamina,madotettuina, sirutettuina sekä rekisteröityinä. Minulta saa kasvattajatuen 24/7 ja pyrin aina auttamaan perheitä, jos suinkin kykenen.